Maria Bingo

Poker Gamers

 

Om man blir ombedd att nämna en bingosajt är det ofta Maria Bingo som är det första namnet som dyker upp i huvudet. En anledning är att Maria Bingo var en av de första bingosajterna att lanseras på bred front. Den tydliga profilen gör också att varumärkeskännedomen bland allmänheten är mycket god.

I dag är Maria Bingo förmodligen Sveriges mest populära bingosajt. Under de senaste åren har Maria Bingo dessutom vuxit en del. Är man intresserad av att spela exempelvis casinospel som roulette eller skrapa lotter, i tillägg till att spela bingo, behöver man inte bli medlem på någon annan sajt – nuförtiden finns allt samlat på Maria Bingo.

Erbjudanden på Maria Bingo

Maria Bingo skulle inte ha nått sin status som en av nätets största bingosajter om man inte hade bra erbjudanden för nya spelare. På Maria Bingo får varje ny medlem en välkomstbonus på 200 procent upp till maximala 500 kronor. En insättning på 250 kronor ger alltså en spelkassa på sammanlagt 750 kronor.

Spelutbudet på Maria Bingo

Maria Bingo är en av de bingosajter som har det största spelutbudet. Här finns sex bingorum med spel som för det mesta rullar dygnet runt. Man kan välja att spela variantbingo och bingo med 90-bollar. Intressant är att alla bingorum har progressiva jackpottar. Det är verkligen ovanligt i bingovärlden.

Community på Maria Bingo

Bingo är ett socialt spel. Tidigare har bingosajterna varit lite dåliga på att inkorporera det sociala elementet på webbplatserna. Fram till bara något år sedan var det bara i bingorummens chattar som man kunde träffa nya människor och prata med bekanta. I dag finns dock ett antal sajter som har inlemmat community-funktioner på bingosajten. Maria Bingo är en av dessa sajter. På Maria Bingo kan man bland annat lägga upp en egen profilsida och skriva meddelanden till andra medlemmar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *