Svenska Bingo

Poker Gamers

 

Svenska Bingo är en trevlig bekantskap för den som är nybörjare på bingo på nätet. Med tydliga ingångar till olika avdelningar på sajten, en fin insättningsbonus och roliga bingospel kan Svenska Bingo verkligen rekommenderas för den som vill prova på bingo på nätet.

Precis som många andra traditionella bingosajter har även Svenska Bingo på senare tid börjat erbjuda spel på videoslots och spelautomater. Automaterna är utvecklade av casinoleverantören VirtueFusion, som är kända för sina snygga videoslots och spelautomater med stora och jämna progressiva jackpottar. Det finns alltid en jackpott på flera miljoner att kämpa om.

Spelutbud på Svenska Bingo

Hos Svenska Bingo är det bara variantbingo med 75 bollar som gäller. Totalt erbjuds ett tiotal olika bingospel. En sak som är lite speciell med Svenska Bingo är att brickpriserna är mycket låga. Normalt kostar en bricka mellan 50 öre och fem kronor, men det finns också bingospel där brickorna kostar så lite som fem öre! Det gör att man kan köpa ett större antal brickor och få fler vinstchanser.

Något som är mycket bra med Svenska Bingo är att man har mycket tydlig information om när de olika bingospelen går av stapeln. Med det detaljerade bingoschemat kan man se alla bingospel som anordnas en hel vecka framåt i tiden. Dessutom ser man när man har möjlighet att spela gratis bingo samt när det finns lite större pengar i potten.

Erbjudanden på Svenska Bingo

Som ny spelare på Svenska Bingo får man en insättningsbonus på 250 procent. Bonusen fungerar som så att man får 250 kronor extra att spela för vid en insättning på 100 kronor. Omsättningskravet för bonusen är mycket modest. Bonusen och eventuella vinster som man tar hem med hjälp av bonusen behöver bara omsättas fyra gånger innan pengarna blir fria för uttag.

Svenska Bingo har även en VIP-klubb. För att bli medlem i denna klubb krävs det att man får en särskild inbjudan. Några av de förmåner man får som VIP-medlem är reload-bonusar, extrabonusar och möjligheten att delta i exklusiva tävlingar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *